Došlo je ono vrijeme godine kad otvaramo MP4 javni poziv za sve glazbenike_ce, odnosno bendove sa sjevera Hrvatske da se prijave za sudjelovanje!

Što je MP4?

MP4 je cjelogodišnji program koji će i u svom drugom izdanju poticati autorsko glazbeno stvaralaštvo na sjeveru Hrvatske, raznolikost glazbenog stvaralaštva, međusektorsku suradnju u kreativnim industrijama, te nagraditi kreativnost, različitost, inovativnost i uključivost. U 2022. godini fokus će biti na promociji (mladih) glazbenika_ica i bendova koji će imati priliku predstaviti se široj publici, raditi na sebi i svojoj glazbi uz stručnu pomoć te svirati!

Kako će MP4 ove godine izgledati?

MP4 će trajati do kraja studenoga! Nakon što kroz otvoreni poziv selektiramo glazbenike_ce ili bendove koji će sudjelovati u MP4 programu, bacamo se na komunikaciju s odabranicima_ama. Pitat ćemo ih na kojim područjima im treba dodatna podrška, organizirati edukacije, a ove ćemo godine MP4 odabrane brutalno promovirati na svim P4 komunikacijskim kanalima i medijima. 

Publika će se također moći uključiti u MP4 program! Na www.pecetri.com bit će istaknuto mjesto za glasanje za MP4 pjesmu godine i MP4 glazbenika_cu ili benda godine. Vrhunac MP4 programa bit će MP4 Awards, završni jednodnevni događaj dodjele nagrada sa cjelodnevnim aktivacijama, razgovorima uživo i – svirkom MP4 odabranika_ica na lokalnom EYE eventu u studenome! 

Gdje se možeš prijaviti za sudjelovanje?

Prijaviti se možeš do 15. svibnja 2022. do 23:59, putem obrasca OVOG OVDJE.