Ima da plešeš na KVART-u do jutra jer donosimo ti vruće Aftere powered by SKY! 

Na KVART prvi put dolaze tri DJ-a svjetske klase: Nikki Peducci, SZCH, Viatori.

 

Niki Peducci // petak, 7.6.

Splitska DJ-ica, na sceni je više od 10 godina, puštala je po klubovima i festivalima diljem Hrvatske i ostatka regije, od Beograda do Podgorice. Službena DJ-ica repera Bore Balboe, a koja neslužbeno pušta matrice i Vojku V. U svojim setovima najčešće vrti trap, R’n’B i hip hop, ali nisu joj strani ni žanrovi poput popa, funka i housea – samo da je plesno.

SZCH // subota, 8.6.

Njegovu glazbu prepoznali su Objekt, Peggy Gou i Charlie Bones, vrtio je NTS, Red Light Radio i Balamii. Pripadajući novoj generaciji hrvatskih umjetnika, SZCH-ovi nastupi i setovi oblikovani su njegovim prepoznatljivim humorom pod utjecajem memeova i online mikrokulture, uz high-energy setove koji mu omogućuju da prelazi tradicionalne žanrovske granice na klupskoj sceni i šire. On ih povezuje korištenjem različitih edita kao dijelova seta, neočekivanim promjenama BPM-a te karakterističnim tehnikama miksanja.

Viatori // subota, 8.6.

Viatori je rodom iz Ivanić Grada, a glazbom se bavi od 2012. godine, što produkcijom, što DJ-ingom. Isprva zaljubljenik u house, danas se u njegovim setovima čuje puno širi spektar elektronske glazbe: od ambienta i downtempa, techna, trancea, breakbeata, bassa pa sve do junglea i hardcorea koje s lakoćom povezuje i prilagođava svakom plesnom podiju. Vikatori će svirati na Afteru powered by Sky u subotu, 8. lipnja na KVART festivalu.

U prodaji su jednodnevne ulaznice i festivalske ulaznice (festivalske vrijede za sva 3 dana festivala) online na www.core-event.co ili fiziče u Tisak Media trgovinama, Dirty Old Shopu i knjižari Rockmark.