Gospodin hip-hop scene u Hrvata, kako mu glazbeni znalci tepaju, rado je viđen i slušan gost, a sada bi već mogli reći i – domaćin KVART festivala. Da, Bore Balboa je na svom prvom gostovanju na KVART-u (zasluženo) dobio povelik broj simpatizera i fanova na sjeveru Hrvatske. A kako i ne bi kad je omiljeni ujac nepresušan izvor mudrosti, znanja i referenci iz svakojakih (ne)znanstvenih i pop-culture područja koja rado dijeli kroz svoje stihove. Uz to, Bore ima odličan odnos i komunikaciju sa svojom publikom. Podržali smo ga na početku karijere, a sada je red da ga supportamo na KVART-u i u ovom glazbenom uzletu koji mu se dešava. Tko ne zna tko je Bore Balboa, preporučamo da posluša barem njegove albume Mercedes City (2017.) i  Ivan (2021.).

Kako do ulaznica za KVART festival? 

U prodaji su regularne ulaznice za KVART festival. Regularne ulaznice po cijeni od samo 20 Eur vrijede za sva tri dana KVART festivala. Online ulaznice dostupne su na web stranici www.core-event.co. Fizičke ulaznice dostupne su na svim Tisak prodajnim mjestima u Hrvatskoj, knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu.

Putuj vlakom na KVART

HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata za 1. i 2. razred redovnih vlakova. Popust će posjetitelji KVART festivala moći koristiti od 22. do 24. lipnja 2023. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Prilikom kupnje karte dovoljno je naglasiti da putuju na KVART festival u Varaždin, odnosno da predoče festivalsku ulaznicu. Svaku takvu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom info pultu KVART festivala. Putnik koji nema ovjerenu kartu, plaća razliku do pune cijene.