Hladoveena, tvoj omiljeni i najopušteniji ljetni program u Pečetri, kreće u ponedjeljak, 8. srpnja i trajat će sve do petka, 26. srpnja. Hladoveena će i ove godine biti održana u P4 dvorištu, a program sastavljen od radionica, chill aktivnosti, koncerata, Muzeja internih fora i gastro užitaka usmjeren je na sve sretnike_ce koji su odlučili (svojom voljom ili ne) provesti ljeto u gradu! Hladoveena je radnim danima otvorena u prijepodnevnim terminima od 10 do 13 sati, dok će u subotu, 13. srpnja Hladoveena u P4 dvorištu biti otvorena od 18 sati. Detaljniji raspored Hladoveene donosimo u nastavku:

 

8.-26.7. / 10:00-13:00

Dođi mi na chaj (ledeni) + kavu (1 euro) + kolach

Svakim danom nudimo ti osvježavajući ledeni napitak ili ledeni čaj, kod nas popiti i kavicu za 1 euro (nudimo kavu s mlijekom, produženu i espresso), a možeš isprobati i kolach iznenađenja!

Board Games

Na raspolaganju su ti: Alias, karte, Monopoly Bid, Vienna Connection, Codenames, Dixit, Pogodi tko, Air Pictionary, Liar Liar, Fun Night In

Preuzmi zvučnik Spotify Playlistu

Dođeš na Hladoveenu i postaneš Hladoveena DJ na jedan dan. Uglavnom, u Spotifyju kreiraš svoju playlistu.

 

10.7. i 17.7. / od 10:30

PAINT & CHAJ

Paint & Chaj je likovna radionica koju vodi Lea Labaš. Pripremit ćemo za tebe sve materijale i alate koje ti trebaju da naslikaš svoju idealnu sliku, a sve uz osvježavajući napitak! Paint & Chaj ide u dva termina, a svoje mjesto osiguraj prijavom na: info@pecetri.com s naznakom Paing & Chaj

 

13.7. / od 18:00

PASJE POPODNE VOL. 2 / od 18:00

Drugo izdanje revije ljubimaca (pasa, mački, hrčaka, ptica – svi ljubimci su dobro došli) bit će održano u subotu, 13. srpnja s početkom u 18 sati u P4 dvorištu.

SUDJELOVANJE – VAŽNO!

Za sudjelovanje u izložbi potrebna je prijava na info@pecetri.com. U prijavi moraš napisati: ime kućnog ljubimca, vrstu (jel pas, mačka ili nešto treće), kratki opis ljubimca do 15 rečenica (koliko ima godina, koje su zanimljivosti, što ljubimac voli/ne voli, zgode koje je prošao i sl.), te ime pjesme (i izvođača) koja najbolje opisuje tvojeg ljubimca.

BEER PONG TURNIR / od 20:30

Prijave idu uskoro!

KONCERT: DJARE, NENO / od 21:30

Više informacija o izvođačima uskoro!

15. – 26.7. / od 10:30

PALETE & CHAJ – OTKAZANO

Riječ je o crafty, ali i community aktivnosti u kojoj ćeš s nama, uz ledeni chaj, šmirglati i farbate palete iz P4 dvorišta. Mi osiguravamo sve materijale, a ti nam praviš društvo i pomažeš uljepšati naše zajedničko dvorište, usput i učiš neke nove skillove. Moći ćeš i personalizirati svoju paletu. Kako bi mogli osigurati sve potrebne materijale, molimo te da se prijaviš na sudjelovanje: info@pecetri.com s naznakom Palete & Chaj.

15. – 26.7. / 10:00 – 13:00

MUZEJ INTERNIH FORA

Odlučili smo s tobom kroz predmete, priče i snimke podijeliti našu svakodnevicu u P4. Sve što je tvojem oku nevidljivu, a osjećaš u P4. Muzej internih fora bit će otvoren za razgled svakim radnim danom od 10 do 13 sati, a od 15. do 26. srpnja.