KVART festival otvaramo plesnjakom za sve generacije!

Kino Gaj, legendarno gradsko kino u Varaždinu, postaje nova festivalska lokacija KVART festivala. Srce i duša Varaždina, kako tepamo Kinu Gaj, otvorit će svoja vrata za KVART plesnjak u četvrtak, 22.6. koji će režirati Yugo.wav, kolektiv iz Beograda. 

Yugo.wav poznat je po miksanju disco i synth zvukova 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća s ovih prostora. Sve će biti popraćeno video projekcijama starih reklama, spotova, filmova i serija. Ta kombinacija katapultirat će te u trenu u neka romantičnija vremena. 

Godine su samo broj na KVART plesnjaku, zato na vrijeme osiguraj svoju ulaznicu za događaj sezone! Starije od 60 godina častimo besplatnim upadom na ulazu. Đuskalica je zagarantirana.

Partner KVART festivala je Pučko otvoreno učilište Varaždin.

KAKO DO ULAZNICA?

U prodaji su Early Bird ulaznice za KVART festival u Varaždinu. Uzmi Early Bird ulaznice na vrijeme za sva tri dana KVART festivala (22.-24.6.2023.) za samo 14 Eura.

KLIKNI OVDJE ZA ULAZNICE

Ulaznice su dostupne online na web stranici core-event.co, ali i u fizičkom obliku na svim TISAK prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu (Zagreb) i knjižari Rockmark (Zagreb).