Predstavljamo ti prvo sveto trojstvo izvođača petog izdanja KVART festivala u Varaždinu!

2kitice

Dino Blunt 

Tay-Lah

Od ovog trenutka u prodaji su Early Bird ulaznice za KVART festival u Varaždinu. Uzmi Early Bird ulaznice na vrijeme za sva tri dana KVART festivala (22.-24.6.2023.) za samo 14 Eura!

Ulaznice su dostupne online na web stranici core-event.co, ali i u fizičkom obliku na svim TISAK prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu (Zagreb) i knjižari Rockmark (Zagreb)

 

Džoni Paranoja i Iggy Biznis su 2kitice. A 2kitice navodno rade neozbiljnu glazbu za ozbiljne ljude. Ili je obrnuto? Ne zna se točan odgovor, ali zna se da te čeka dobar uvod u ljetni đir s hitovima “Idemo na Bol”, “Pripreme za Zrće”, “Izgaranje na obali”, “Sve je ok”. Nemoj ih propustiti prvi put u varaždinskom KVART-u. 

 

S njim smo (od)rasli, a sada Dino Blunt dolazi na KVART festival kao malo jači igrač hrvatske trap scene, s modernim soundom i vizualom. Čekaju te hitovi “Frula mira”, “Nina”, “Bebica”, ali i stvari s novog albuma “Bigger Than Us” koji je izašao na početku godine. Ima da grmi u KVART-u.

 

Tay-Lah je novije ime na glazbenoj sceni. Kaže da je već od djetinjstva bilo jasno da će krenuti u glazbene vode (mama joj je pjevala u zboru, a tata bio DJ). A bila je okružena balkanskom glazbom i afričkim ritmovima. Možda je tu važno ubaciti da je Tay-Lah Austrijanka s hrvatskim i nigerijskim korijenima. Nas je privukao njezin zanimljiv sound u kojem se može naći afrobeata, reggaetona i R&B-a. Podrži nove izvođače u KVART-u.