KVART festival dovodi Luzere! Zagrebački pop-punk duo Luzeri su Goca Rip i Dipsi. Zvukom podsjećaju na rane 2000-te uz dodatak moderne produkcije, a koriste tematiku iz početka novog tisućljeća u svrhu revivala pop punka. Projekt je odmak od trap zvuka kojem su članovi grupe inače posvećeni u svojim matičnim grupama, Kukusu (Goca Rip) i Buntai-u (Dipsi). 

U prodaji su Early Bird ulaznice za KVART festival u Varaždinu! Uzmi Early Bird ulaznice na vrijeme za sva tri dana KVART festivala (22.-24.6.2023.) za samo 14 Eura! Ulaznice su dostupne online na web stranici core-event.co, ali i u fizičkom obliku na svim TISAK prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu (Zagreb) i knjižari Rockmark (Zagreb).

 

 

Realno, 2000.-te nikad nisu ni izašle iz mode! Već ovu subotu, 8.4. u P4 Podrumu spremi se za prvi KVART Warm-Up Party: Bring Me Back to the 00s! Vraćamo te hitovima Britney, Eminema, Madonne, Blink182, Sum41 i mnogih drugih, u vrijeme My Spacea, niskih traperica i rozog krzna, emo kockica i šiškastih frizura. Na KVART Warm-Up Paryju moći ćeš ubosti KVART ulaznice po posebnoj promo cijeni u KVART kutku s volonterima. Ulaz je besplatan!