Miks emocija prolazimo  svaki dan, a pitanje je znamo li prepoznati što se to događa s nama? A da ne pričamo o tome koliko  samo informacija prođe našim mozgom u jednom danu – treba to sve izorganizirati u našem tijelu. Mozgu pogotovo. Kako bi se gym rječnikom reklo, vrijeme je za mentalne zgibove. Crossfit za mozak jednom mjesečno vodit će psihologinja Petra Draginić.

TEME: Razvoj identiteta/Interesi, sklonosti i odabir zanimanja/Društvene mreže i nošenje sa stresom/Influencer_ica ⍯ uzor

*točne datume i vrijeme održavanja Čeličane srijedom u listopadu, studenome i prosincu dogovorit ćemo s tobom na prvoj radionici

        1. RAZVOJ IDENTITETA, 29. rujna, od 17 do 19h

Otkrij tko si! Ono što će polaznici_e na kraju dana osvijestiti su različiti stupovi identiteta, upoznati promjenjive i nepromjenjive odrednice identiteta, ojačati samopoštovanje, izražavati se kreativno i povećati samosvijest.

       2. INTERESI, SKLONOSTI I ODABIR ZANIMANJA, 27. listopad, od 17 do 19h

Otkrij što želiš raditi! Petra će s polaznicima_ama raditi na povećanju samosvijesti i osvještavanju aktivnosti u kojima uživaju, jačanju samopoštovanja i komunikacijskih vještina, naučiti ih prepoznati individualne sklonosti i vrijednosti te definirati vještine i životne ciljeve.

       3. DRUŠTVENE MREŽE I NOŠENJE SA STRESOM, studeni, od 17 do 19h

Ok, one su dio naše svakodnevice, a u sklopu Čeličane s Petrom ćeš, između ostalih, proći ova pitanja: zašto koristiš društvene mreže, možeš li neke svoje potrebe ispuniti na drugi način i kakva si osoba na društvenim mrežama. Onda pričate i o stresu + naučit ćeš kako se nositi sa stresom, tj, koji su to konstruktivni načini koji će ti pomoći olakšati stres.

       4. INFLUENCER_ICA  ⍯ UZOR, prosinac, od 17 do 19h

Dosta dobra je spika danas biti influencer_icom. Ili? Reci nam u sklopu Čeličane što ti misliš o toj temi. S Petrom ćeš imati priliku razgovarati koje to osobe smatraš svojim uzorima, koje su sličnosti/razlike između uzora i influencera_ica, a bit će prilike i da sagledaš sebe i prepoznaš vlastite pozitivne osobine.

–> PRIJAVE: FB/IG ili info@pecetri.com <–

 

TKO JE PETRA?

Petra Draginić diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom utjecaja korištenja društvenih mreža na subjektivnu dobrobit pojedinaca. Njene dosadašnje profesionalne aktivnosti uključuju rad u području kliničke i školske psihologije te psihologije rada. Polaznica je drugog stupnja edukacije za kognitivno-bihevioralnog terapeuta. Posebno ju zanima kognitivna terapija usredotočene svjesnosti. U slobodno vrijeme bavi se jogom, čitanjem te kreativnim radom.