Punimo KVART line-up jakim imenom novovalne pop-punk scene!

Kažu da je Ružno Pače prvi počeo eksperimentirati s pop-punk i emo zvukom s početka ovog stoljeća. Vjerojatno je to točna informacija, ali ono što zagrebački glazbenik kaže je to da ne želi pop-punk oživjeti, nego ga isfurati drugačije – u kombinaciji s elektroničkom glazbom! Debitantski album “Hentai, Spid & Emo Pank!” izdao je 2020. godine. Ružno Pače prati osebujan vizualni moment – sve grafike za pjesme, covere albuma, spotove osmišljava sam. 

 

 

KVART x HŽ 

Putuj na KVART vlakom! HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata. Popust će posjetitelji KVART-a moći koristiti od 22. do 24. lipnja 2023. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Više informacija dostupno na https://www.pecetri.com/putuj-na-kvart-festival-vlakom/

 

 

ULAZNICE

U prodaji su regularne ulaznice za KVART festival u Varaždinu za samo 20 EUR. Regularne ulaznice vrijede za sva tri festivalska dana (22.-24.6.2023.). Ulaznice su dostupne online na web stranici core-event.co, ali i u fizičkom obliku na svim TISAK prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu (Zagreb) i knjižari Rockmark (Zagreb).