Oni na stage donose val sirove, garažne energije. Oni su Jonathan, riječki indie/alternative bend i jedan su od headlinera KVART festivala!

Zoran Badurina, Branko Kovačić, Tomislav Radinović, Nikica Jurjević, Darko Petković i Hrvoje Šćulac, ili skraćeno – Jonathan, sinonim su za energičan live nastup. Iz prve ruke možemo potvrditi da su jedan od najboljih live bendova u Hrvatskoj (osvojili su Rock&Off nagradu za najboljeg koncertnog izvođača). Uspjeli su nas u to uvjeriti na KVART-u 2019. godine uz hitove “Maggie”, “Who lies to whom”, “Heaven” i “Try To Get Eaven”. Svirali su i kao predgrupa Editorsima i The Killersima, a spomenut ćemo i njihovu veliku američku turneju 2019. Na KVART se vraćaju s novim albumom “Everyone Else is Ok” (2024.) koji morate preslušati prije dolaska na festival.

“Album Everyone Else Is Ok je sniman tijekom zadnje četiri godine i prvi je dugosvirajući uradak nakon hvaljenog To Love/To Hold albuma. Album je nastao kao odraz vrlo turbulentnog vremena u kojem živimo, i kao band i kao dio čovječanstva”, poručuje bend Jonathan.

“Everyone Else Is OK“ donosi 11 pjesama koje autorski potpisuje Jonathan. Novi album ranije je najavljen singlovima “Coming On Hard”, “Darling”, kao i “Falling”, “Have It All”, “One Minute”. Popisu pjesama je dodana “We Don’t Need” koja otvara album, te “Be Right Here”, “Sometimes”, “Million”, “Oh My God” i “Mirror” koja zaokružuje priču oko albuma.

Ako iz nekog razloga niste upoznati s Jonathan diskografijom, preslušajte i albume “Bliss” (2014.)  i dvostruki album “To Love/To Hold” (2018.) – bit će vam puno jasnije o čemu pišemo. 

U prodaji  su festivalske ulaznice koje vrijede za sva tri dana festivala. Fizičke ulaznice dostupne su u svim Tisak Media trgovinama u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu u Zagrebu i knjižari Rockmark. Online ulaznice mogu se nabaviti na platformi Core Event.