Kvart
Menu

OBJAVLJENO 10.6.2023.

Imamo 6 MP4 izvođača koji su izborili nastup na KVART-u!

  • #kvart2023

MP4 je program koji u svom drugom izdanju potiče autorsko glazbeno stvaralaštvo na sjeveru Hrvatske. Publika je odabrala 6 izvođača koji će svirati na KVART festivalu! Ukupno je glasalo čak 850 glasača, a najviše bodova dobili su Electric Purge (123), Pokle (123), Jabadera (120), Grof Rifula (119), Lil Frenky (108) i Noa (91). 

Electric Purge

Electric Purge su Marko Domjan (vokal i basist) i Patrik Horvatić (bubnjevi). Od 2021. Electric Purge prepoznatljiiv je po svojem eksplozivnom zvuku, jakim vokalom i sirovoj energiji koju uspješno prenosi na publiku. Prvu autorsku pjesmu “Insane” predstavili su publici početkom godine.

IG @electric.purge  YT @electricpurge3810

 

Grof Rifula

Grof Rifula su Igor (vokal i bas), Luka (lead gitara), Šimun (ritam gitara), Dino (akustična gitara) i Vedran (bubnjevi). Kažu za sebe da vole tvrde rifove i pjevne melodije, a rock, grunge, blues i doom spajaju u svoju inačicu rokenrola. Karijeru su počeli u špajzi na Trešnjevci snimajući božićnu pjesmu, a malo kasnije su na basketu u kvartu odlučili da osnivaju bend! Snimaju svoj prvi album.

IG @grof.rifula  YT @grofrifula

 

Jabadera

Jabadera je četveročlani studentski alt rock bend koji čine gitarist, pjevačica (koja isto svira gitaru), basist i bubnjarka. Kažu da žele dobiti iskustvo sviranja izvan Zagreba, svirati svoju glazbu i još k tome dobro se zabaviti. Bend life <3

IG @jabadera  YT Jabadera

 

Lil Frenky 

Ovako je Lil Frenky sebe predstavio nama: “Predstavljam Lil Frenkya aka samog sebe haha. Bavim se trap muzikom 4 godine. Imam izdanih 18 pjesama, također sa spotovima. Ne bih rekao da baš imam uzore u glazbi, ili da dobivam inspiraciju od nekog, ili da imam takav zvuk. Ali najdraži artist mi je definitvno Lil Baby”.

IG @lilfrenky  YT @Lilfrenky

 

Noa

Noa je Varaždinac koji je 2022. izbacio hit “MODRIĆ”. Zahvaljujući svom introspektivnom rap stilu i zlatnom dodiru u pisanju pjesama, uspio se probiti na balkansku scenu koja je, piše nam, trebala osvježenje. Nije naodmet spomenuti da je iznimno aktivan i na TikToku gdje ima više od 150 tisuća pratitelja s kojima šera svoje pjesme. Respect.

IG @nooac  YT  @noamatusin

 

Pokle

Pokle je mladi bend koji je već osvojio uši riječke alternativne scene, a sad je odlučio osvojiti sjever Hrvatske. Sound benda se može okarakterizirati kao plod ljubavne veze pop-punka i elektronskih glazbenih stremljenja. Pokle su Luka Poklepović (vokal, gitara), Tin Brkljačić (bubnjevi) i Vinko Jakupak (bas). Imaju 2 EP–a i rade na novom album.

IG @_pokle_  YT @poklemusic

 

 Kako do ulaznica za KVART festival? 

 U prodaji su regularne ulaznice za KVART festival. Regularne ulaznice po cijeni od samo 20 Eur vrijede za sva tri dana KVART festivala. Online ulaznice dostupne su na web stranici www.core-event.co. Fizičke ulaznice dostupne su na svim Tisak prodajnim mjestima u Hrvatskoj, knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu.

 Putuj vlakom na KVART

 HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata za 1. i 2. razred redovnih vlakova. Popust će posjetitelji KVART festivala moći koristiti od 22. do 24. lipnja 2023. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Prilikom kupnje karte dovoljno je naglasiti da putuju na KVART festival u Varaždin, odnosno da predoče festivalsku ulaznicu. Svaku takvu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom info pultu KVART festivala. Putnik koji nema ovjerenu kartu, plaća razliku do pune cijene.