Sva glazba koju trenutno želiš slušati i slatki YOLO vajb.

To je KVART 2023.

Istraži i slušaj najaktualniju i najsvježiju glazbu, partijaj sa svojim glazbenim idolima ili budi zvijezda svemira na karaokama. Što ti više od toga treba na urbanom glazbenom festivalu u Varaždinu?

Prvi_a zgrabi tu  priliku i uzmi BLIND ulaznice za KVART 2023.

U tijeku je prodaja online BLIND bird ulaznica za KVART 2023 i to putem Core Event sustava.

Klikni na ovaj link za BLIND bird ulaznicu.

BLIND bird ulaznica vrijedi za sva tri dana KVART 2023 festivala. 

Broj BLIND blind ulaznica je ograničen, tko prvi – njegova BLIND ulaznica! Koja je i najpovoljnija opcija za KVART 2023.

Uskoro će krenuti i fizička prodaja BLIND ulaznica, ali o tome ćemo te još obavijestiti.

 

Službeniji opis KVART festivala:

KVART je urbani glazbeni festival u Varaždinu. Iz godine u godinu na KVART stageu nastupaju aktualna i svježa imena glazbene scene koje publika (čitaj: ti) traži i želi slušati. Do sada su na KVART-u svirali: Kuku$, Mimi Mercedez,  Muha,  z++, Miach, Sara Renar, Bore Balboa,  Fran Vasilić, Jonathan, High5, Mayales, ABOP, Pocket Palma, Swana i Dino Blunt, dram, Svemirko, Buntai, Kandžija i mnogi drugi. 

KVART je i u svojem petom izdanju usmjeren na glazbu i glazbenu industriju. Uz koncerte, očekuj i (silent) partyje i karaoke, ali i otvaranje važnih teme iz jedne od najmoćnijh industrija na svijetu . Prošle smo godine, na primjer, proročanski razgovarali o otvaranju music export officea u Hrvatskoj, streaming platformama  i glazbenoj sceni na Sjeveru Hrvatske.