Gdje i kada se održava KVART festival ove godine?

KVART festival ove se godine održava na velikom livadnom prostoru u sklopu kompleksa tvornice Varteks, a traje od 6. do 8. lipnja. Ulaz na festival bit će odmah do parkinga kod Varteks Outleta (Zagrebačka 94, Varaždin).

Mogu li negdje pogledati cijeli program?

Da, na web stranici www.pecetri.com/kvart, ali možeš i downloadati cijeli program KLIKOM OVDJE. 

Gdje mogu kupiti ulaznice za KVART festival?

Festivalske ulaznice možeš kupiti online na core-event.co, a fizičke na Tisak Media, Dirty Old Shop-u i u knjižari Rockmark. Jednodnevne ulaznice bit će u prodaji od ponedjeljka, 20. svibnja od 12:00. Za vrijeme trajanja festivala, ulaznice (festivalske ili jednodnevne) možeš kupiti i na upadu. 

Kojim javnim prijevozom mogu doći do KVART festivala? Postoji li možda popust na javni prijevoz za KVART?

Postoje redovne gradske autobusne linije (linije 2 i 4) koje prolaze Zagrebačkom ulicom i stajalište im je kod Varteksa ispred ulaza na KVART. Ostale linije i točan raspored gradskih buseka možeš pronaći na: https://bus.cistoca-vz.hr/content/Aktualne_Linije.pdf Karta za redovne gradske autobusne linije nije besplatna i plaća se prema redovnom cjeniku prijevoznika. 

Postoji li festivalski popust za putovanje vlakom na KVART festival?

Da. HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata za 1. i 2. razred redovnih vlakova. Popust će posjetitelji KVART festivala moći koristiti od 6. do 8. lipnja 2024. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Prilikom kupnje karte dovoljno je naglasiti da putuju na KVART festival u Varaždin, odnosno da predoče festivalsku ulaznicu. Svaku takvu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom info pultu KVART festivala. Putnik koji nema ovjerenu kartu, plaća razliku do pune cijene.

Postoji li parking u blizini KVART festivala?

Da. Postoje tri velika parkinga u blizini KVART festivala: ispred ulaza u Varteksov kompleks (Varteks Outlet), ispred Kauflanda u Zagrebačkoj ulici i ispred KTC-a u Gospodarskoj ulici. 

Koji će sve izvođači nastupati na KVART-u?

Ove godine na KVART-u nastupaju Grše, Buntai, Ida Prester & Lollobrigida, Jonathan, tam, Fani Solomun, Dina Jashari, LAV, niniva, cura i dečko, morvern, John Morrow & The Electric Odyssey, Kal’s Penny, Soba 9, nac., Vano. Organiziramo i Aftere powered by SKY na kojima sviraju Niki Peducci, SZCH i Viatori. Raspored po danima bit će objavljen u ponedjeljak, 20. svibnja od 12:00.

Hoće li biti organizirani dodatni programi ili aktivnosti na KVART festivalu?

Da, na KVART festivalu će biti i dodatnih zabavnih aktivnosti: Varteksov muzej, Afteri powered by SKY, karaoke, LOOP Silent Party, disc golf, turnir u malom nogometu, Iskoristi svoj glas Corner, KVART x WMN Amplified konferencija i radionice. Raspored po danima i s detaljnijim opisima bit će objavljen u ponedjeljak, 20. lipnja od 12:00.

Gdje mogu naći sve informacije o KVART festivalu?

Na web stranici www.pecetri.com/kvart ili na društvenim mrežama IG/FB @pecetri ili TikTok @pecetrip4.

Hoće li na KVART-u biti hrane i pića?

Da, na prostoru KVART festivala će biti hrane i pića koje možeš kupiti.

Što sve smijem, odnosno ne smijem, unositi na festival?

Na festival ne smiješ unositi: vlastita pića, hranu, oružje, ilegalne supstance, oštre predmete poput noža, kišobrana i sl. Sve čime bi mogao ili mogla naštetiti drugima je zabranjeno. Ne toleriramo ni hate speech. 

Može li se kampirati na KVART festivalu?

Ne.