Kvart
Menu

OBJAVLJENO 10.6.2023.

KVART festival dovodi Luzere!

  • #kvart2023

KVART festival dovodi Luzere! Zagrebački pop-punk duo Luzeri su Goca Rip i Dipsi. Zvukom podsjećaju na rane 2000-te uz dodatak moderne produkcije, a koriste tematiku iz početka novog tisućljeća u svrhu revivala pop punka. Projekt je odmak od trap zvuka kojem su članovi grupe inače posvećeni u svojim matičnim grupama, Kukusu (Goca Rip) i Buntai-u (Dipsi). 

 Kako do ulaznica za KVART festival? 

U prodaji su regularne ulaznice za KVART festival. Regularne ulaznice po cijeni od samo 20 Eur vrijede za sva tri dana KVART festivala. Online ulaznice dostupne su na web stranici www.core-event.co. Fizičke ulaznice dostupne su na svim Tisak prodajnim mjestima u Hrvatskoj, knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu.

 Putuj vlakom na KVART

HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata za 1. i 2. razred redovnih vlakova. Popust će posjetitelji KVART festivala moći koristiti od 22. do 24. lipnja 2023. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Prilikom kupnje karte dovoljno je naglasiti da putuju na KVART festival u Varaždin, odnosno da predoče festivalsku ulaznicu. Svaku takvu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom info pultu KVART festivala. Putnik koji nema ovjerenu kartu, plaća razliku do pune cijene.