KVART festival otvaramo plesnjakom za sve generacije!

Kino Gaj, legendarno gradsko kino u Varaždinu, postaje nova festivalska lokacija KVART festivala. Srce i duša Varaždina, kako tepamo Kinu Gaj, otvorit će svoja vrata za KVART plesnjak u četvrtak, 22.6. koji će režirati Yugo.wav, kolektiv iz Beograda. 

Yugo.wav poznat je po miksanju disco i synth zvukova 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća s ovih prostora. Sve će biti popraćeno video projekcijama starih reklama, spotova, filmova i serija. Ta kombinacija katapultirat će te u trenu u neka romantičnija vremena. 

Godine su samo broj na KVART plesnjaku, zato na vrijeme osiguraj svoju ulaznicu za događaj sezone! Starije od 60 godina častimo besplatnim upadom na ulazu. Đuskalica je zagarantirana.

Partner KVART festivala je Pučko otvoreno učilište Varaždin.

SATNICA / ČETVRTAK / 22.6.

15:00-17:00 / P4 podrum

KVART radionica: TikTok – Alat za brendiranje 

Voditelji: Tomislav Rašković 

Kapacitet: do 20 osoba

17:00 / Kino Gaj

Varteksov Štender 

Izložena Varteksova linija odjeće (unikatni uzorci) koja će biti dostupna posjetiteljima da probaju, pofotkaju se i vrate.

20:00 / Kino Gaj

Neon Carpet

Povodom 5. rođendana, KVART festival priredit će glamuroznu foto točku s medijskim kutkom – Neon Carpet. Svi partneri, gosti, izvođači i prijatelji KVART festivala moći će se prošetati Neon Carpetom, dati izjavu medijima i KVART medijskom timu koji će organizirati i live prijenos na društvenim mrežama. 

21:00 / Kino Gaj

Otvorenje KVART festivala: Lokalna kreativna industrija gradi europsku priču

Razgovor na temu “Lokalna kreativna industrija gradi europsku priču” uz goste paneliste i moderatoricu.  

22:00 / Kino Gaj

Party otvorenja za sve generacije: Yugo.wav

Glazba 70-ih, 80-ih i 90-ih uz video projekcije (VJ-ing). Umirovljenici imaju osiguran besplatan ulaz. 

 Kako do ulaznica za KVART festival? 

 U prodaji su regularne ulaznice za KVART festival. Regularne ulaznice po cijeni od samo 20 Eur vrijede za sva tri dana KVART festivala. Online ulaznice dostupne su na web stranici www.core-event.co. Fizičke ulaznice dostupne su na svim Tisak prodajnim mjestima u Hrvatskoj, knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu.

 Putuj vlakom na KVART

 HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata za 1. i 2. razred redovnih vlakova. Popust će posjetitelji KVART festivala moći koristiti od 22. do 24. lipnja 2023. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Prilikom kupnje karte dovoljno je naglasiti da putuju na KVART festival u Varaždin, odnosno da predoče festivalsku ulaznicu. Svaku takvu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom info pultu KVART festivala. Putnik koji nema ovjerenu kartu, plaća razliku do pune cijene.