P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu, napokon počinje sa svojim redovnim programom! Počinjemo lagano, kako i priliči ljetu. Pripremili smo vam carefree radionice s mladim varaždinskim stručnjakinjama i majstorima. Broj polaznika i polaznica na radionicama je ograničen, a namijenjene su isključivo mladima (15-30 godina). SVE RADIONICE SU BESPLATNE!!! YAAAS 

PRIJAVE (ime i prezime s naznakom radionice):

info@pecetri.com

kuca.kreativnih.inovacija1@gmail.com (za KKI radionice)

TIŠLARIJA S LOVROM

VODITELJ: Lovro Vujnovac

Majstor Lovro pomoći će ti svladati obrađivanje. Drva, naravno. S Lovrom ćeš svakog utorka moći izrađivati unikatne rukotvorine za uređenje doma ili sastavljati namještaj od paleta. Inače, Lovro je i glazbeni majstor, svira u bendu i izrađuje gitare pa ako nekome treba… xD

#pili #brusi #šmirglaj #maži #znanje #pokaži

Utorkom 23.6., 30.6., 7.7. i 14.7. od 17:00

PLES 

Prekaljene plesačice Maja i Tea pomoći će ti da svladaš plesne korake. Na raspolaganju su ti dva classa: Drills&Heels + Move&Groove. 

Drills&Heels + Move&Groove od 13.6. – 29.8. 

Drills&Heels / Voditeljica: Maja Kućar

Konačno svladaj ili usavrši hodanje i plesanje u potpeticama! Drills&Heels class će se bazirati na vježbama ravnoteže, prijenosa težine i svih drugih specifičnosti vezanih za tu plesnu tehniku. Osim toga, namjena heels classa je rad na  fluidnosti pokreta, gracioznosti i eleganciji. 

#trava #nije #nikla #gdje #je #stala #Majina #štikla

Četvrtkom od 20:00 do 22:00

Move&Groove / Voditeljice: Maja Kućar i Tea Košić

Move&Groove class naizmjenično će voditi Tea i Maja. Teini će se classevi bazirati na vježbama iz suvremenog plesa i jazz dance-a, a i same će koreografije biti fuzija tih stilova. S druge strane, Majini će classevi biti fuzija urbanih i komercijalnih plesnih stilova (hip hop, MTV commercial, urban fusion). Cilj classeva nije samo učenje koreografija, već rad na dinamici pokreta, muzikalnosti i samom izvođenju. 

#u #suvremeno #zakorači #plesom #sve #zakači

Subotom od 16:00 do 18:00

ČELIČANA

VODITELJICA: Etelka Kožar

Vrijeme je da očeličiš. Mentalno i emotivno. Nemoj biti cecni il cecna. Život nam zna priuštiti šljagu, a sad će ti naša psihologinja Etelka a.k.a. Eka pomoći da šljagu vratiš. Prvo ćete pričati o emocijama, a onda o seksu. Bez tabua. Ako hoćeš biti unutra, a ne vani, pridruži se Eki i Čeličani. 

 Broj polaznika_ca je ograničen pa se možeš prijaviti na mail: info@pecetri.com (ime i prezime, s naznakom “Čeličana”)

#mosabavlju #u #čeličani

Srijedom 24.6., 1.7., 15.7. i 22.7. od 17 do 19 sati

FOTO RADIONICA

VODITELJ: Dario Mikulek, Kuća kreativnih inovacija

Doma imaš digitalni fotić, no znaš li ga koristiti? Vrijeme je da naučiš što sve one tipkice na fotiću znače, kako odabrati dobar kadar, okinuti vrh fotku i još ju k tome obraditi. Tko zna, možda će to biti početak tvoje foto karijere. Ako ne, bar ćeš imati dobru profilušu 😉 Radionicu digitalne fotografije vodit će Dario s kojim ćeš proći teorijski i praktični dio fotkanja, ali i uređivanja fotografija. Poželjno je da dođeš sa svojim fotićem, a ako ga nemaš, mi ćemo ti ga posuditi.

#da #ti #na #instagramu #nitko #ne #sudi

 Subotom 11.7., 18.7., 25.7. 17:00 – 20:00

POI

VODITELJICA: Alma Rožmarić, Kuća kreativnih inovacija

Poi je forma plesa i vrsta žonglerske tehnike porijeklom iz Novog Zelanda. Nećeš zazivati kišu, ali ćeš sa svojim rekvizitom izvoditi čuda. Alma će ti pokazati kako izraditi personalizirani rekvizit (materijali su osigurani), objasniti ti više o poi tehnici i u 8 treninga pokazati osnove poia.

#poi #poi

Početak radionice: 15.7. od 19:00, dalje prema dogovoru

MACRAME i DREAMCATCHER RADIONICE

VODITELJICA: Iva Grubješić, Kuća kretivnih inovacija

Ako želiš ukrasiti svoju sobu, stan ili dvorište u boho điru, macrame i dreamcatcher radionice idealne su za tebe! Macrame je tehnika vezenja s kvadratom kao osnovnim oblikom, a dreamcatcheri ili hvatači snova su ukrasi izrađeni od drva, konca i perja ili perla. Voditeljica radionica Iva dočekat će te sa svim potrebnim materijalima i naučiti te različitim tehnikama pletenja. Naravno, doma nosiš ukras koji ćeš izraditi (a nadamo se da ćeš nam pokoji detalj ostaviti i u Pečetri).

#boho #ljetni #đir

Macrame: srijeda, 1.7., 18:00 – 21:00

Dreamcatcher: ponedjeljak, 6.7., 17:00 – 20:00

DJ RADIONICE

VODITELJICA: DJ OlyFant, Kuća kreativnih inovacija

Brutalno nam fale mladi DJ-evi i DJ-ice u gradu, a ti zicer uvijek puštaš muziku na partijima i rođendanima. E onda se obavezno prijavi na DJ radionicu koju će voditi Olja a.k.a. DJ Olyfant. S Oljom ti ni sekunde neće biti dosadno, a usput će ti objasniti i one „dosadnije“, pravne stvari (ZAMP i sl.), uvesti te u svijet miksanja i scenski nastup. Na kraju ćeš imati priliku i DJ-irati u dvorištu Hladoveene! Kad budeš poznat_a, aj nas pozovi na svoju partijanu.

Termini: čet, pet i sub po 3 sata: 18., 19. i 20. 6., 25., 26. i 27.6., 2., 3. i 4.7., 10. i 11.7.