Kvart
Menu

OBJAVLJENO 10.5.2023.

Ovo je 9 odabranika MP4 programa za 2023. godinu!

  • #mp4

Odabrali smo 9 odličnih glazbenika_ica i bendova s područja Varaždina i okolice koje ćemo ti u narednom razdoblju još detaljnije predstaviti:

Electric Purge, Jabadera, Pokle, Grof Rifula, The Reigns, D.B. Bare i Paol Arto, Noa, Lil Frenky i Alan Krevo!

Što je MP4?

MP4 je program koji u svom drugom izdanju potiče autorsko glazbeno stvaralaštvo na sjeveru Hrvatske, raznolikost glazbenog stvaralaštva, međusektorsku suradnju u kreativnim industrijama, te nagrađuje kreativnost, različitost, inovativnost i uključivost. Fokus MP4 je na promociji (mladih) glazbenika_ica i bendova koji će imati priliku predstaviti se široj publici i, naravno – svirati!

Kako će MP4 izgledati?

MP4 će trajati do kraja godine! Odabranih 9 glazbenika_ica ili bendova u narednom ćemo razdoblju promovirati na svim našim kanalima gdje ćeš njih i njihovu glazbu moći upoznati do u detalje! A netko od 9 MP4 odabranika imat će priliku svirati već na KVART festivalu koji će biti održan 22.-24. lipnja 2023. u Varaždinu. Vrhunac MP4 programa bit će MP4 Awards, završni jednodnevni događaj dodjele nagrada sa cjelodnevnim aktivacijama, razgovorima uživo i – svirkom MP4 odabranika_ica!

Publika će se također moći uključiti u MP4 program!

Na www.pecetri.com uskoro će biti istaknuto mjesto za glasanje za izvođače za koje ti misliš da bi trebali svirati i biti dio line-upa KVART festivala. Tvoj glas će biti snažan poguranac tvojem favoritu, no finalnu odluku za nastup dat će žiri i organizatori festivala.

Publika će i ove godine birati i glasati za MP4 pjesmu godine, MP4 glazbenika godine i MP4 bend godine. Taj dio doći će na red malo kasnije tijekom godine (od jeseni), no obavijestit ćemo te na vrijeme.

Sretno svima!