Kvart
Menu

OBJAVLJENO 10.6.2023.

Ovo ljeto idemo na KVART festival s 2kitice!

  • #kvart2023

 Džoni Paranoja i Iggy Biznis su 2kitice. A 2kitice navodno rade neozbiljnu glazbu za ozbiljne ljude. Ili je obrnuto? Ne zna se točan odgovor, ali zna se da te čeka dobar uvod u ljetni đir s hitovima “Idemo na Bol”, “Pripreme za Zrće”, “Izgaranje na obali”, “Sve je ok”. Nemoj ih propustiti prvi put u varaždinskom KVART-u.

 

Kako do ulaznica za KVART festival? 

 U prodaji su regularne ulaznice za KVART festival. Regularne ulaznice po cijeni od samo 20 Eur vrijede za sva tri dana KVART festivala. Online ulaznice dostupne su na web stranici www.core-event.co. Fizičke ulaznice dostupne su na svim Tisak prodajnim mjestima u Hrvatskoj, knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu.

 Putuj vlakom na KVART

HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata za 1. i 2. razred redovnih vlakova. Popust će posjetitelji KVART festivala moći koristiti od 22. do 24. lipnja 2023. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Prilikom kupnje karte dovoljno je naglasiti da putuju na KVART festival u Varaždin, odnosno da predoče festivalsku ulaznicu. Svaku takvu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom info pultu KVART festivala. Putnik koji nema ovjerenu kartu, plaća razliku do pune cijene.