Odabrali smo 9 odličnih glazbenika_ica i bendova s područja Varaždina i okolice koje ćemo ti u sljedećih 9 tjedana predstaviti detaljnije:

Giogio, Arbod, Ški, Vodite vraga, D.B. Bare i Kae Sven, Letargija, Dodger Artfool & The Vipers, Munchmen i The Haze!

Što je MP4?

MP4 je program koji u svom drugom izdanju potiče autorsko glazbeno stvaralaštvo na sjeveru Hrvatske, raznolikost glazbenog stvaralaštva, međusektorsku suradnju u kreativnim industrijama, te nagrađuje kreativnost, različitost, inovativnost i uključivost. Fokus MP4 je na promociji (mladih) glazbenika_ica i bendova koji će imati priliku predstaviti se široj publici i, naravno – svirati!

Kako će MP4 izgledati?

MP4 će trajati do kraja studenoga! Odabranih 9 glazbenika_ica ili bendova sljedećih ćemo 9 tjedana promovirati na svim našim kanalima gdje ćeš njih i njihovu glazbu moći upoznati do u detalje!

Publika će se također moći uključiti u MP4 program! Na EYE Varaždin web stranici (uskoro je vani!) bit će istaknuto mjesto za glasanje za MP4 pjesmu godine i MP4 glazbenika_cu ili benda godine. Vrhunac MP4 programa bit će MP4 Awards, završni jednodnevni događaj dodjele nagrada sa cjelodnevnim aktivacijama, razgovorima uživo i – svirkom MP4 odabranika_ica na EYE-u Varaždin u studenome!