Na KVART festival dolazi poseban gost koji će iz prve ruke ispričati svoje iskustvo na Euroviziji! Posjetitelji će ga moći ispitati sve što ih zanima o PR-u, iskustvu s medijima, što je za njega dobar PR izvođača, ali i neke tajne iz PR svijeta. Gost KVART festivala je Krešimir Šustić, trenutno najpoznatiji kao PR-ovac Baby Lasagne!

 

KAD, GDJE I KAKO SUDJELOVATI NA Q&A-u?

Q&A PR Baby Lasagne s Krešimirom Šustićem na KVART rasporedu je u petak, 7.6. s početkom u 11 sati u Chill zoni festivala.

Sudjelovati mogu svi zainteresirani koji posjeduju festivalsku ulaznicu ili jednodnevnu ulaznicu za petak, 7. lipnja. Broj sudionika na Q&A je ograničen pa su uz festivalske ulaznice ili jednodnevne ulaznice za petak obavezne i prijave na link: KLIK ZA PRIJAVU

 

BIO

Krešimir Šustić je vlasnik i osnivač agencije za odnose s javnošću – aPR, koja je specijalizira za razvoj i implementaciju komunikacijskih strategija te upravljanje imidžom. Prije osnivanja vlastite agencije, iskustvo u struci stjecao je radeći u renomiranoj zagrebačkoj PR agenciji. Završio je preddiplomski studij odnosa s javnošću na Sveučilištu VERN’, na kojemu je bio nagrađen rektorovom nagradom. Trenutno pohađa diplomski studij odnosa s javnošću na Veleučilištu Bernays i poznat je kao PRovac Baby Lasagne. Njegova stručnost obuhvaća širok spektar komunikacijskih vještina, uključujući medijske odnose, krizno komuniciranje, strateško planiranje i digitalne medije.