Punimo KVART line-up jakim imenom novovalne pop-punk scene!

Kažu da je Ružno Pače prvi počeo eksperimentirati s pop-punk i emo zvukom s početka ovog stoljeća. Vjerojatno je to točna informacija, ali ono što zagrebački glazbenik kaže je to da ne želi pop-punk oživjeti, nego ga isfurati drugačije – u kombinaciji s elektroničkom glazbom! Debitantski album “Hentai, Spid & Emo Pank!” izdao je 2020. godine. Ružno Pače prati osebujan vizualni moment – sve grafike za pjesme, covere albuma, spotove osmišljava sam.

Kako do ulaznica za KVART festival? 

U prodaji su regularne ulaznice za KVART festival. Regularne ulaznice po cijeni od samo 20 Eur vrijede za sva tri dana KVART festivala. Online ulaznice dostupne su na web stranici www.core-event.co. Fizičke ulaznice dostupne su na svim Tisak prodajnim mjestima u Hrvatskoj, knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu.

Putuj vlakom na KVART

HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata za 1. i 2. razred redovnih vlakova. Popust će posjetitelji KVART festivala moći koristiti od 22. do 24. lipnja 2023. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Prilikom kupnje karte dovoljno je naglasiti da putuju na KVART festival u Varaždin, odnosno da predoče festivalsku ulaznicu. Svaku takvu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom info pultu KVART festivala. Putnik koji nema ovjerenu kartu, plaća razliku do pune cijene.