Time to Move je kampanja tijekom koje se u listopadu organiziraju brojne online i fizičke aktivnosti za mlade. Sve aktivnosti provode Eurodeskovi stručnjaci koji su uvijek spremni razgovarati s tobom i pomoći ti da pronađeš najbolju međunarodnu priliku za sebe.

Nakon skoro dvije godine pandemije mi smo spremni za zajedničke aktivnosti. Virtualno volontiranje? Studentska razmjena? Praksa u inozemstvu? Znamo da može biti teško pronaći pravu i provjerenu informaciju o mogućnostima za mobilnost ili tvoje projekte u inozemstvu. Zato je Eurodesk tu! Ako ne možeš sudjelovati u Time to Move aktivnostima, uvijek nam se možeš javiti i dobiti sve informacije ili personalizirano savjetovanje. Tko su to mi? Eurodesk ili Udruga mladih V.U.K./Pečetri (Eurodeskovi multiplikatori za Varaždin i okolicu!).

 

DOGAĐANJA U PEČETRI KROZ TIME TO MOVE KAMPANJU

Udruga mladih V.U.K će u subotu, 30.10. u prostorijama P4 – centra za mlade i nezavisnu kulturu (Preradovićeva 4, Varaždin) održati fizički event u sklopu Time To Move kampanje!

Mlada V.U.K. ekipa za vas je pripremila nezaboravnu ErasMuseum izložbu. Varaždinke i Varaždinci koji su sudjelovali u bilo kakvom obliku Erasmus+ ili Europske snage solidarnosti mobilnosti, izložit će svoje predmete, memorabilije ili uspomene s putovanja. Uz predmete, naravno, dolazi i priča i avantura vezana za predmet. Jedva čekamo vidjeti i pročitati Erasmus+ i Europske snage solidarnosti avanture!

Ulaz je slobodan i poželjan, a ErasMuseum izložbu otvaramo službeno od 17 sati!

 

KVIZ I PUTOPISNO PREDAVANJE

Svjetska putnica Patricia Lacković otkrila je čari Erasmus+ putovanja pa je odlučila svoja iskustva, savjete kako doći do Erasmus+ putovanja i kako najbolje doživjeti i proživjeti Erasmus+ iskustva podijeliti sa svima zainteresiranima! Patricia starta s putopisnim predavanjem od 18 sati.

Nakon putopisnog predavanja, bit će održan kviz znanja o Europi! Sudjelovati mogu ekipe do maksimalno 3 člana, a prijaviti se mogu na info@udruga-vuk.hr ili u DM na Facebook i Instagram profil Udruga mladih V.U.K./@varazdinski_underground_klub. Pitate se ima li nagrada? Vrlo vjerojatno! Naravno, najvažnije nam je informirati te/vas o prilikama putovanja, školovanja, volontiranja ili rada u Europi pa svakako dođi! Start je od 19 i 15!