Datum: 11., 12. i 13.11.

Sudionika_ca: 5-8

Ivanečka Republika i Ujedinjeni Ludbreški Emirati sastali su se u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu kako bi pregovarali o cijeni nafte. Pregovarači su u pet krugova pokušali pronaći rješenje koje će zadovoljiti obje strane, no zbog početnih niskih udaraca i prevara, nakon toga i poteškoća oko vraćanja međusobnog povjerenja, Ujedinjeni Ludbreški Emirati i Ivanečka Republika nisu profitirali maksimalno.

Naravno da je riječ o praktičnoj vježbi koju je osmislio Dorian Celcer, voditelj radionice četvrtog modula Financiranje u kulturi u sklopu Učionice u P4. Pregovaranje, kao i prezentiranje, inovativni oblici financiranja, sponzorstva i suradnja s poslovnim sektorom, teme su koje su polaznici_e obradili zajedno s mentorom Celcerom. Naučeno će i (pokušati) primijeniti.

P.S. 

Podsjeti se što je Učionica u P4. 

Učionica u P4 je edukativni program jačanja kapaciteta kulturnog sektora grada Varaždina, konkretno u području kulturne produkcije, oblikovan prema uzoru na programe Učionice unutar projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, ali i temeljem primjera dobre prakse hrvatskih agencija i organizacija u kulturnom i kreativnom sektoru. Program je namijenjen zaposlenicima_ama organizacija, institucija i ustanova iz Varaždina koji_e djeluju u području kulturne  produkcije, a s ciljem osobnog i profesionalnog razvoja pojedinaca uključenih u programe te jačanja institucija i ustanova. Učionicu u P4 zajednički organiziraju Udruga mladih VUK, Grad Varaždin i EPK Rijeka 2020.