Nova sezona u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu bit će otvorena u ponedjeljak, 19. travnja!

P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu u 2021. godini nastavlja biti mjesto gdje će mladi imati priliku informirati se o projektima i programima vezanima za obrazovanje, mobilnost, volontiranje i kreativno izražavanje, podržati i pratiti programe iz područja nezavisne kulture od lokalne do međunarodne razine te sudjelovati u aktivnostima (kreativnima, kulturnima, edukativnima, slobodno vrijeme) namijenjenima iskuljučivo njima. P4 od 2021. godine otvara zajednički prostor (Podrum i Dvorište) za svakodvnevni boravak i rad (co-working space). 

P4 PROGRAM 2021. 

Nova sezona i program P4 – centra za mlade i nezavisnu kulturu u 2021. godini kreiran je prema potrebama i želja mladih ljudi koje su izrekli u istraživanju u kojem je sudjelovalo njih više od 1600, a P4 crew direktno je razgovarao s mladima kako unaprijediti program te im ponudio da sami kreiraju i vode dio programa u P4. Rezultat svega je suvremen program za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu koji se dijeli na cjeline KULTUR4, R4DIONICA I DOKOLIC4 (slobodno vrijeme i festivali). I to nije sve! Od ove godine svi zainteresirani i zainteresirane mogu postati P4 LOJALCI ili P4 LOJALKE i biti dio P4 programa vjernosti.  

Više detalja o svim programima kao i o programu vjernosti pročitaj u dokumentu koji možeš preuzeti TU. 

Svi programi i rasporedi podložni su promjenama. Naglašavamo da vodimo računa o sigurnosti i zdravlju mladih te da će sve aktivnosti biti održane u skladu mjerama i preporukama vezanih za pandemiju koronavirusa.